neljapäev, 18. juuni 2015

Seitse asja, mis olulisel määral mürgitavad suhet

Paljud on lahku läinud ,sest nende suhe ei toimi ja siin ,siis seitse argumenti :)

1) Suhtes arvet pidamine
Tervislikus suhtes paarid ei pea arvet, kes mida hästi ja mida halvasti tegi. Kõik inimesed eksivad vahel ja oluline on õppida andestama, mitte mineviku vigadest kinni hoida.

2) Pidev pidutsemine ja joomine
Mõõdukas koguses alkoholi tarbimine on vahetevahel normaalne, aga see ei tohiks muutuda teie põhiliseks ühiseks tegevuseks paarina. Kõikidel on erinev alkoholi taluvus ning selle kuritarvitamine võib muuta sinu või sinu partneri hoopis teiseks inimeseks. Kui te käite liiga palju pidudel ja veedate vähe aega kahekesi, siis jääb teievaheline hingeline side nõrgaks.
3) Tülide mittelahendamine
Probleemide eiramine võib hiljem tuua suhtesse suuri mõrasid. Arusaamatuste tekkides võib esialgu tunduda, et tegu on väikese asjaga, kuid ka väikestest probleemidest võivad hiljem tekkida suured tülid. Seega tuleb kindlasti rääkida kõik erimeelsused läbi ning üritada ära leppida.
4) Liiga palju tehnoloogia abil suhtlemist
Pole midagi hullu oma kallimale näiteks armsa sõnumi või meili saatmisest, kuid kui see ongi teie peamine suhtlusviis, siis võib tekkida sellest probleem. Mitte miski ei asenda näost näkku vestlusi ja päriselus koosveedetud aega.
5) Valetamine ja petmine
Usaldus on suhete aluseks ning mitte miski ei mõju suhtele halvemini kui valetamine ja petmine. Suured valed tulevad enamasti alati välja, seega pole mõtet isegi üritada. Lisaks on sul ka endal parem tunne, kui oled oma partneriga alati aus.

6) Liigne armukadedus
Kui partnerid muutuvad iga väikese asja pärast armukadedaks, siis pikas perspektiivis mõjub see suhtele väga halvasti. Armukadedus tühiste asjade pärast näitab ebakindlust ja usaldamatust oma partneri vastu.
7) Eelmistest partneritest rääkimine
Suhtes olles ei tasu rääkida liiga palju oma endistest kallimatest. Eelmiste suhetega võrdlemine mõjub suhetele alati halvasti.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Hauka laat 2023

 Hei käisin siis see nv , mis oli laadal. Laat toimus siis Antslas. Ma polnud seal kunagi käinud. Läksime siis neljakesi,mina mu mees ja 2 s...