reede, 1. aprill 2016

Kevadised koristustööd väljas

Kuna kevad on meil juba käes ja ilmad lähevad igapäevaga järjest soojemaks siis hea on alustada ka juba õues koristustöid. Teha on nii palju samas ,et ei teagi kust alustada. Meil siin Soomes ei ole peaaegu enam üldse lund, ainult mõnes kohas on veel. Õues riisuda veel ei saa kuna maapind on selline porine siis peaks ootama kuskil nädal või  kaks. Samas pole hullu meil siin koristada vanad puukuuri ja prahti põletada, mis on talvega tekkinud.  Täna on veel  naljapäev aga mulle ei ole keegi nalja teinud ja ausalt ega enam ei jääks vist uskuma ka. Lapsena oli jah see kus jäid uskuma,kuid see aeg on üleläinud. Kuna meil ei ole siin aed Soomes eriti suur siis ei ole väga hull ka  see koristamine. Meil on siin ilusad roosid , mida me siis hooldame ja paar lillepeenart ka ikka on. 

Puukuur mis siis oli igasugust prahti täis ja lihtsalt jube oli vaadata. Nüüd ka pole veel täitsa korras ,sest sinna läheb vaja uut põrandad sest vana on juba omadega läbi. Kuna esimeses puukuuris on meil puude jaoks vähe ruumi  siis mõtlesime ,et teeme selle ka korda ja paneme siia puid.
Siin põletame enda prahti
Väike ja mõnus muusika siia aprillikuu naljapäeva. Rahulikku ja ilusad reedet teile:)

2 kommentaari:

Hauka laat 2023

 Hei käisin siis see nv , mis oli laadal. Laat toimus siis Antslas. Ma polnud seal kunagi käinud. Läksime siis neljakesi,mina mu mees ja 2 s...